In data de 19.04.2016, in cadrul programului “Saptamana altfel” dedicata micilor prescolari de la Gradinita cu Program Prelungit BAMBI din Sangeorgiu de Mures a aut loc o zi a portilor deschise, in cadrul caruia copii din doua grupe au vizitat fabrica de lanturi a Grupului de Firme COTRACO, iar la sfarsit au realizat in atelierele de lucru ale COTRACO propriul lant din benzi de hartie colorata.

Evenimentul a fost foarte apreciat de cei mici, care in final au primit in schimbul bucatilor de lant realizate din hartie colorata cate o bucata de lant din sarma de otel zincata. Astfel au putut intelege modul in care sunt realizate lanturile, printr-un simplu exercitiu practic.

Copiii au fost incantati de seriozitatea cu care au fost tratati, insa au fost nemultumiti de zgomotul utilajelor care taiau si sudau sarmele.

Aceasta actiune face parte din seria de evenimente prin care Grupul de firme COTRACO doreste sa isi consolideze pozitia de participant activ la viata comunitatii locale, la sprijinirea copiilor prin actiuni cu caracter educativ.

(Visited 587 times, 1 visits today)

Galerie imagini

Citeste si: