VIZIUNE
Operam intr-o comunitate  unde exista respect si buna aplicare a legii si in care clientii nostri sunt intotdeauna multumiti de calitatea serviciilor si produselor noastre. Acestea sunt rezultatul respectului in cadrul echipei, a fiecarui individ in parte si suntem parteneri respectuosi si echitabili fata de comunitatea noastra si mediul inconjurator.

VALORI
1.Urmarirea calitatii in tot ceea ce facem.
2.Parteneriate solide bazate pe respect.
3.Formarea echipei prin valorizarea fiecarui angajat.

MISIUNE
Tinta noastra este sa fim recunoscuti atat in Romania, cat si in Europa de Est ca partener de afaceri responsabil pe piata produselor destinate tractiunii, ridicarii, ancorarii si fixarii. Dorim ca partenerii nostri – clienti, distribuitori si angajati sa ne aleaga pentru calitatea produselor si serviciilor noastre si pentru relatia bazata pe transparenta si respect.

OBIECTIV STRATEGIC
In urmatorii 10 ani dorim sa devenim unul din principalii producatori si distribuitori de produse si servicii ce vor reprezenta un standard de calitate si siguranta, realizate in conditii ce respecta si anticipeaza in permanenta nevoile de protejare a mediului inconjurator. Mai mult, dorim sa fim pentru angajatii si clientii nostri o familie, ce are la baza principii de respect reciproc si atentie la nevoile fiecarui individ.

OBIECTIVE OPERATIONALE
1. Fidelizarea furnizorilor si clientilor firmei folosind elemente de responsabilitate sociala de care acestia sunt interesati sau motivati.
2. Imbunatatirea comunicarii tuturor aspectelor de responsabilitate sociala existente deja in practica grupului de firme Cotraco catre diferite categorii de parti co-interesate (clienti, furnizori, angajati, parteneri).
3. Consolidarea relatiilor de munca pe principii de respect reciproc, oferind oportunitatea de comunicare si gestionare clara a eventualelor probleme.
4. Formare profesionala in parteneriat cu institutii locale pentru instruirea viitorilor angajati (20-30 persoane).