Târgul de la Brașov s-a încheiat și am rămas cu un gust amar, desigur, de la nenumăratele cafele fără zahăr pe care le-am savurat alături de prieteni si viitorii parteneri. Am învățat multe unii de la ceilalți și…

Cum, care târg? Târgul de la Brașov, expowood, care s-a desfășurat pe vechea platformă „Rulmentul”. Târg la care au participat 84 de expozanți care au reprezentat 220 mărci internaționale pe o suprafață de 4000 mp.

A fost un târg reușit, ne-am întors cu multe cărți de vizită și multe contracte… Contează? NU! Cele mai importante lucruri cu care ne-am întors sunt: prieteniile pe care le-am legat și experiența. Așteptăm cu interes expowood 2017.

Nu vrem să încheiem înainte de a vă spune câteva cuvinte despre noi

Grupul de firme COTRACO este prezent de peste 15 ani pe piața produselor industriale din România ca distribuitor și mai nou producător de lanțuri industriale, cabluri de tracțiune din oțel, dispozitive de ridicare și ancorare, lanțuri antiderapante, precum și furnizor al unei game variate de produse și servicii specifice sectoarelor industriale. Domeniile principale în care ne oferim serviciile sunt: forajul, extracția, transportul și distribuția petrolului și a gazelor naturale; producția, transportul și distribuția energiei electrice, șantiere navale și porturi , construcția de poduri și pontoane, construcții hidrotehnice, civile și industriale, exploatări forestiere, industria prelucrătoare și a producției de mașini si utilaje etc.

Ca o consecință a creșterii și dezvoltării grupului, din dorința de a fi mai aproape de nevoile clientului și de a reduce timpii de deservire cu produse și servicii, începând cu anul 2008 am demarat o acțiune de extindere prin deschiderea unor centre logistice zonale. Primul centru s-a deschis la Brașov în martie 2008, fiind orientat încă de la început pe deservirea în principal a clienților din sectorul forestier, oferind pe lângă produsele proprii și o gamă largă de piese auto, anvelope, uleiuri și vaseline industriale. Acest centru și-a dovedit încă de la începutul funcționării valoarea, contribuind activ la creșterea activității, la formarea primelor centre de producție de lanțuri antiderapante, la extinderea cifrei de afaceri a firmei. În consecință, nu după mult timp a fost deschis un centru similar și în Reșița, iar recent am inaugurat un nou spațiu pentru activitatea centrului din Brașov, mai ușor de accesat și cu o suprafață de expunere mai generoasă.

(Visited 764 times, 1 visits today)

Galerie imagini

Citeste si: